bg

Ari Liesola, sisustussuunnittelun ryhmänvetäjä

Suunnittelija on mukana alusta aina laivan luovutukseen saakka

Ari Liesola, sisustussuunnittelun ryhmänvetäjä

Suunnittelija on mukana alusta aina laivan luovutukseen saakka

Ilmapiiri telakalla on kansainvälinen ja monikulttuurisuus nähdään meillä rikkautena. Eri taustoista huolimatta täällä puhalletaan yhteen hiileen.

Olen laivanrakennuksen opistoinsinööri, valmistuin vuonna 1984 Turun Teknillisestä oppilaitoksesta. Urani aloitin Raumalla Hollmingin telakalla, jossa työskentelin kymmenen vuotta. Helsingin telakalle siirryin vuonna 1994. Aika täällä Helsingissä tuntuu menneen todella nopeasti, työnkuvani on niin monipuolinen. Vastaan suunnittelun alihankinnasta ja sisustussuunnitteluasioiden käsittelystä yhdessä ryhmän kanssa. Suunnittelu- ja hankintatyön lisäksi olen mukana myyntiprojekteissa. Monipuolisten työtehtävien lisäksi työni suola on erilaisten ihmisten kanssa työskentely.

Työni on näköalapaikka, jossa projektin koko ketjua voi seurata myynnistä suunnitteluun, hankintaan ja tuotantoon. Suunnittelutyö telakalla on valtavan palkitsevaa, sillä suunnittelija on mukana alusta lähtien aina aluksen luovutukseen saakka. Täällä näkee omin silmin mitä omalle suunnittelutyölle tapahtuu, ja työstään saa jatkuvasti palautetta.

Laiva on varsinainen yhteistyön voimannäyte, jossa satojen eri ihmisten yksittäinen panos jalostuu alukseksi. Ilmapiiri telakalla on kansainvälinen ja monikulttuurisuus nähdään meillä rikkautena. Eri taustoista huolimatta täällä puhalletaan yhteen hiileen.

Lue lisää Arctechistä
Turvallisuus
Huomioimme työssämme aina terveys-, turvallisuus- ja ympäristönäkökohdat.
LUE LISÄÄ
Kehitys
Panostamme laivanrakennuksessa innovatiiviseen suunnitteluun ja jatkuvaan kehitykseen.
LUE LISÄÄ
Yhteistyö
Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut laivanrakennukseen.
LUE LISÄÄ